e-PATRONUS® GPS for Elderly


Ha Ön ügynökként, viszonteladóként vásárlói klubunk tagja kíván lenni, kérjük először regisztráljon. Klubtagsági rendszerünkről a tovább gombra kattintva olvashat bővebben. Ha részt kíván venni az e-PATRONUS® bonus vagy karitatív programjában a regisztrációt követően szíveskedjék a Klubtagsági belépési nyilatkozatot is kitölteni.
Amennyiben regisztrált látogatónk a "Belépés" gombra kattintva személyes információkhoz juthat!

tovább

Igen, döntöttem rendelek
(Kattintson a tovább jelre)

tovább

Az e-PATRONUS® GPS for Elderly műszaki jellemzői

- Hálózati adapter
Standard 230 V AC / 5V /1A DC

- GSM frekvencia
Quad-band (850/900/1800/1900MHz)

- SIM kártya
3V SIM

- Hálózat
GSM/GPRS

- GPS érzékenység
- 159 dBm

- GPS chip
SIRF 3

- GPS helymeghatározási pontosság
maximum 5 m

- Üzembeállási gyorsaság hideg indítással 45 sec, meleg indítással 35 sec,
forró üzemben 1 sec

- Készenléti idő
maximum 100 óra

- Tartalék akkumulátor
3.7V 860 mAh újratölthető Lítium akkumulátor

- Tárolási hőmérséklet
-40 - +85 °C

- Működési hőmérséklet
-20 - +55 °C

- Páratartalom
relatív páratartalom maximum 5-95% (lecsapódásmentes)

- Külső méretek 80mm*56mm*22mm

- Tömeg
50 g (hálózati adapter és nyaklánc nélkül)


Fontos információk
az e-PATRONUS® GPS for Elderly
használatba vételéhez


Egy normál készülék segítségével a SIM kártyán előzetesen

1. a PIN kód kérést kapcsolja ki,

2. a pontos idő beállításához az "automatikus időpont beállítás hálózatról" funkciót kapcsolja be.


Az e-PATRONUS® GPS for Elderly az idős emberek lakáson kívül (utcán, közlekedési eszközön is használható - kivétel földalatti), nyakba akasztva vagy zsebben hordható és könnyen kezelhető közvetlen vészjelző, nyomkövető és kommunikációs készüléke. A használat nem igényel diszpécser szolgálatot, mert a vészjelzés közvetlenül ahhoz érkezik akitől a segítség biztosan várható.

A készülék nyomkövetési funkciója nagyon jól kihasználható abban az esetben ha viselője időskori demencia problémákkal küzd. Ilyen esetekben a tartózkodási helye gyorsan megállapítható és egy okos telefon segítségével a google térképen megjeleníthető.

A beépített két utas hangkommunikációs képessége segítségével (kvázi mobil telefon) a közvetlen beszélgetés gyorsan és egyszerűen biztosítható anélkül, hogy az idős embernek bármit is kellene tennie.


Az e-PATRONUS® GPS for Elderly képességei, üzemmódjai

1. Automatikus nyomkövetés – A készülék előre rögzített időpontban sms-ben vagy GPRS adatok formájában küldi az adatokat, információkat (geo-info), melyeket az előzetes beállításnak megfelelően szöveges formában olvashat, vagy a link formában érkező geo infókat PC vagy okos telefon segítségével azonnal google térképen jeleníthetők meg.

2. Fix tartózkodási helytől való eltávolodás figyelése - Ezt a funkciót az automatikus nyomkövetés funkció beállítással együtt lehetséges használni. Az eltávolodás figyelési tartomány maximum 1600 m lehet. Az elv pedig az, hogy a beállítás idején rögzített koordinátákhoz képesti megadott eltávolodás esetén a készülék automatikusan küldi a sms-t illetve a GPS koordinátákat, melyek PC vagy okos telefon segítségével azonnal google térképen jeleníthetők meg.

3. Földrajzi (láthatatlan) kerítés – Ennek az üzemmódnak a beállításával egy láthatatlan kerítést képezhetünk a készülék körül és a kerítés által határolt terület elhagyása esetén a készülék automatikusan küldi a sms-t illetve a GPS koordinátákat, melyek PC vagy okos telefon segítségével azonnal google térképen jeleníthetők meg.

4. Mozgásriasztás (mozgás figyelés) – Az üzemmód beállításával a nyugalmi alaphelyzetből történő elmozdulásra a készülék automatikusan küldi a sms-t illetve a GPS koordinátákat, melyek PC vagy okos telefon segítségével azonnal google térképen jeleníthetők meg.

5. Rázkódás érzékelés - Az üzemmód beállításával a két fokozatban (kicsi, erős) előre beállított rázkódás-erősség (shake) észlelésekor a készülék automatikusan küldi a sms-t illetve a GPS koordinátákat, melyek PC vagy okos telefon segítségével azonnal google térképen jeleníthetők meg.

6. Sebesség túllépés figyelése - Az üzemmód beállításával az előre beállított sebesség túllépésére a készülék automatikusan küldi a sms-t illetve a GPS koordinátákat, melyek PC vagy okos telefon segítségével azonnal google térképen jeleníthetők meg.

7. SOS gomb általi segélyhívás – a készülék elülső oldalán található süllyesztett SOS gomb 3 másodperces megnyomására a készülék vészhívó sms-t küld, melynek részét képezik GPS koordináták, így a vészhívás helye gyorsan és pontosan PC vagy okos telefon segítségével azonnal google térképen megjeleníthető.

8. Monitoring üzemmód – az előzetesen engedélyezett készülékek (maximum 5 db szám) számára az üzemmód aktiválása lehetővé teszi a készülék akusztikai környezetébe történő behallgatás lehetőségét.

9. Beszélgetés üzemmód- az előzetesen engedélyezett készülékek (maximum 5 db) számára az üzemmód aktiválása lehetővé teszi az egyszerű kétirányú hangkommunikációt. Az engedélyezett számról történő hívás során a néhány csengetés után a készülék automatikusan összekapcsolódik a hívó féllel és lehetővé teszi a beszélgetést.

10. Gyorshívás üzemmód – a készülék hívógombjának három másodperces megnyomásával gyors hívás kezdeményezhető az engedélyezett számok (maximum 5 db) irányában. A beszélgetési kapcsolat azzal fog létrejönni, ahol a hívott fél bejelentkezik.

11. Alacsony akkumulátor feszültség jelzés - a készülék beépített Li-ion akkumulátora feszültségének vészes csökkenéséről automatikusan értesíteni fog, amikor a mellékelt hálózati adapter segítségével tölteni szükséges.

További e-PATRONUS® GPS for Elderly beállítási és ellenőrzési lehetőségek:

- állítható időzóna korrekció
- automatikus pontos idő beállítás
- hívásra lekérdezhető GPS koordináták
- távolról vezérlehető ki-bekapcsolás
- távolról lekérdezhető GSM, GPS és készülék adatok (IMEI)
- távolról frissíthető GPS koordináta adatok
- jelszavas védelem

- egyszerűen, sms küldéssel programozható


e-PATRONUS® GPS for Elderly
36.550,- Ft+ÁFA

(46.421,- Ft)