e-PATRONUS® SIMPLE


Ha Ön ügynökként, viszonteladóként vásárlói klubunk tagja kíván lenni, kérjük először regisztráljon. Klubtagsági rendszerünkről a tovább gombra kattintva olvashat bővebben. Ha részt kíván venni az e-PATRONUS® bonus vagy karitatív programjában a regisztrációt követően szíveskedjék a Klubtagsági belépési nyilatkozatot is kitölteni.
Amennyiben regisztrált látogatónk a "Belépés" gombra kattintva személyes információkhoz juthat!

tovább

Igen, döntöttem rendelek
(Kattintson a tovább jelre)

tovább

Az e-PATRONUS® Simple műszaki jellemzői

- Hálózati adapter
Standard 230 V AC / 12 V DC/ 500 mA

- GSM frekvencia
Quad-band (850/900/1800/1900MHz)

- SIM kártya
3V SIM

- Hálózat
GSM

- Rf frekvencia
433 MHz

- Rf hatótávolság
kb.50 m

- Tartalék akkumulátor
7,4 V 500 mAh újratölthető Lítium akkumulátor

- Tárolási hőmérséklet
-40 - +85 °C

- Működési hőmérséklet
+10 - +45 °C

- Páratartalom
relatív páratartalom maximum 5-90% (lecsapódásmentes)

- Külső méretek
(adapter nélkül
főegység
125 x 90 x 25 mm
hangszóró
90 x 75 x 25
Köszönjük, hogy ellátogatott honlapunkra és az e-PATRONUS® közvetlen segélyhívó és kommunikációs készülékek után érdeklődik. Reméljük sikerül megtalálnia az igényének megfelelő készüléket.

Az e-PATRONUS® készülékcsalád minden tagjának közös jellemzője, hogy:

1. Gyors
2. Közvetlen, nem igényel diszpécser ügyeletet
2. Biztonságos, mert többszörösen (szövegküldés és hanghívás) jelzi a vészhelyzetet
3. Használata nem helyhez kötött (szabadon lehet mozogni a hatótávon belül)
4. Egyszerűen kezelhető, csupán egyetlen gomb megnyomása útján indítható a segélyhívás
5. Gazdaságosan üzemeltethető

Ezen az oldalon az e-PATRONUS® Simple készülék részletes ismertetését olvashatja!

I. Röviden az e-PATRONUS® Simple típusról:

A készülék GSM alapú közvetlen segélyhívó és kommunikációs eszköz, mely nagyon kedvező áron biztosítja a köztes diszpécser ügyelet igénybe vétele nélkül segélyhívás, vészjelzés és beszéd kommunikáció lehetőségét azok irányába, akiktől a segítség biztosan és gyorsan várható - legyen az akár családtag, jó szomszéd, orvos, az ápolással, felügyelettel megbízott személy vagy szervezet.

A készülék beállítása és működtetése felhasználó barát, vagyis egyszerű, gyors és megbízható, amely használója életét biztonságosabbá, szabadabbá és jobban élvezhetővé teszi.

A szükséges beállítások hagyományos mobil telefonnal (nem szükséges, hogy okos telefon legyen), SMS küldésekkel elvégezhetők.

Használata egyszerű, a riasztás egyetlen gomb megnyomásával, vagy a főkészülékről, vagy a hordozható univerzális vízálló (karperec és medál) segélyhívó eszközzel indítható.

A jobb és egyszerűbb beszédkommunikáció biztosítása érdekében a főegység két részből áll; a kétirányú beszédkommunikációt biztosító hangszóró egység áthelyezhető.

A készülék opcionálisan bővíthető füst- és gázérzékelőkkel vagy mozgás és ajtó/ablak-nyitás érzékelőkkel, így akár kislakás riasztóként is használható (maximum 30 zóna képezhető)..


II. Az e-PATRONUS® Simple alapkészlet:


- báziskészülék
- beépített akkumulátor
- hálózati adapter
- hangszóró egység
- felhasználói CD
- EM UNI vészhívó vízálló medál/karperec (1 db)

III. Aze-PATRONUS® Simple készülék használata:

A készüléket idős, egyedül élő, vagy beteg személy lakásán, házában, szobájában stb. szükséges üzemeltetni, oly módon, hogy a bázisegység 2 főegységét abban a helyiségben kell felszerelni, ahol Ő napközben legtöbbet tartózkodik, illetve fekvő beteg esetében ahol ellátása történik. A bázisegységet a hálózati adapterrel 230 V AC hálózatra kell kapcsolni, ugyanis így biztosított a beépített akkumulátor töltése. A készülék folyamatosan figyeli a hálózati feszültség meglétét és annak kimaradásakor (például az adaptert eltávolították, vagy tartós áramszünet miatt) SMS(push) üzenetben a megadott telefonszámon jelzi, figyelmeztetve arra, hogy a hálózati áramellátás megszűnése miatt a beépített akkumulátor már csak további kb.4 óra folyamatos üzemkészséget képes biztosítani.


Segélyhívás indítása, kommunikáció a felügyelt személlyel:

A megfelelően felprogramozott, felszerelt és beüzemelt készülékkel a segítségkérés (segélyhívás előre rögzített szövegtartalmú SMS(push) küldés és hanghívás formában) egyetlen gomb megnyomásával történhet, amely jelenti a karon, csukló felett hordható karperec vagy a bázisegység SOS gombjának rövid (1-2 sec) idejű megnyomását. A riasztás menetközben törlése a főegység SOS gomb alatti DISARM gombbal lehetséges.

A felügyelt személy a vízálló segélyhívó karperecet a nap 24 órájában folyamatosan viselheti és szabadon mozoghat vele, még mosdáskor, fürdéskor, zuhanyozás közben sem kell azt levennie.


Minden további folyamat automatikusa játszódik le, melyek:

1. Azonnali - előre rögzített szövegtartalmú - segélykérő SMS küldése, akár egyszerre 5 mobiltelefonszámra. Több karperec használata, vagy a bázisegység SOS gombjának a használata a szövegben megkülönböztethető.
2. Fontossági sorrendnek megfelelően akár 5 telefonszám hívása és a normál hangkommunikáció biztosítása a bázisegységen keresztül, automatikusan kihangosított üzemmódban.
3. A további – rendelhető - mozgásérzékelők, füst és gázérzékelők riasztása és a riasztás továbbítása teljesen automatikusan történik SMS-ben, akár 5 mobil telefonszámra.

Kommunikáció a felügyelt személlyel – külső hívás fogadása:

A készülék a bejövő telefonhívásokat automatikusan képes fogadni, anélkül, hogy a felügyelt személynek bármit is kellene tennie. Ez például egy fekvő beteg esetében kifejezetten előnyös; a készülék telefonszámát bárki hívhatja és beszélgetést kezdeményezhet, amennyiben a szükséges biztonsági kódot ismeri. Az összekapcsolódás, majd a megfelelő kód billentyűzése után a beszédkommunikáció szabadon, kihangosítva folytatható.

IV. Az e-PATRONUS® Simple készülék felprogramozása:

A készülék egyszerű mobil telefonról SMS utasítások (parancsok) segítségével programozható.

A készüléket igény szerint előre programozva is szállítjuk!


IV. Az e-PATRONUS® Simple készülék fontosabb jellemzői:

1. A világon mindenütt használható Quad-Band technológia (850/900/1800/1900Mhz)

2. Segélyhívás egyetlen gomb (akár a hordozható vízálló karperecen, akár a főkészüléken) megnyomása útján kezdeményezhető, minden további folyamat automatikus.

3. Segélyhíváskor akár 5 előre beállított SMS számra küldhet szöveges segítségkérést, illetve akár 5 telefonszámot hívhat fel automatikusan, lehetővé téve a kihangosított beszéd kommunikációt.

4. Opcionálisan maximum 30 különféle rádió frekvenciás eszköz jelzéseinek fogadására képes, segélyhívó gomb (medál, karperec), távirányító, füstérzékelő, gázérzékelő, mozgásérzékelő, ajtó vagy ablak nyitásérzékelő stb.
Ezek mellett további 2 un. vezetékes bemenettel is rendelkezik.

5. Támogatja a távoli behallgatási (monitoring) lehetőséget és áthelyezhető hangszórós egységgel a két utas kihangosított beszéd kommunikációt.

6. Figyelmeztető SMS-t küld a hálózati feszültség kimaradásáról és a visszaállásról.

7. Beépített akkumulátora min. 4 óra további üzemidőt biztosít áramszünet esetére.

8. A készüléket szettben szállítjuk.

A szett tartalma:
1 db bázis készülék beépített akkumulátorral,
1 db hangszóró egység a kihangosításhoz,
1 db hálózati adapter,
1 db UNIV vízálló segélyhívó medál/karperec,
1 db SIM kártya - rendeléskor megjelölhető a kívánt fajta -
Telenor, Telekom, Vodafone
Magyar nyelvű leírás, garancia levéle-PATRONUS® SIMPLE ára
32.500,-Ft+ÁFA

(41.275,- Ft)

Az e-PATRONUS® Simple készülékek ára magában foglalja Magyarország területén a kiszállítás díját és 1 db feltöltős SIM kártya árát.*


* A SIM kártya aktiválása és egyenleggel feltöltése nélkül!