e-Patronus® a jelzőrendszeres házi segítségnyújtásban


Ha Ön ügynökként, viszonteladóként vásárlói klubunk tagja kíván lenni, kérjük először regisztráljon. Klubtagsági rendszerünkről a tovább gombra kattintva olvashat bővebben. Ha részt kíván venni az e-PATRONUS® bonus vagy karitatív programjában a regisztrációt követően szíveskedjék a Klubtagsági belépési nyilatkozatot is kitölteni.
Amennyiben regisztrált látogatónk a "Belépés" gombra kattintva személyes információkhoz juthat!

tovább

Igen, döntöttem rendelek
(Kattintson a tovább jelre)

tovább

Egyedi megoldások szervezetek (háziápolási szolgáltatók) részére:

- rugalmasság,
- szolgáltatáscsomag,
- egyedi kezelői felület(akár ingyen).További információért hívjon Bennünket!

Az e-PATRONUS® a család, a rokonság, a szomszéd, az orvos vagy a szociálisellátó és gondozó szolgálat közötti közvetlen és gyors segélyhívást és kommunikációt biztosító multi funkciós készülék alapvetően nem igényli az állandó, úgy nevezett diszpécser szolgálat fenntartását. A készülék piaci bevezetése során a kistérségi társulásoknak tett ajánlataink, bemutatóink azt bizonyítják, hogy az e-PATRONUS® készülék formai megjelenése és a nyújtott szolgáltatásai – bizonyos kiegészítésekkel - megfelelnek a házi segítségnyújtás keretében használatos jelzőkészülékekkel szembeni elvárásoknak. Az 1993. évi III. 65. § szerint rögzített jelzőrendszeres házi segítségnyújtás technikai megvalósításaként a 37/2007.(XII.22.) SZMM rendeletben foglalt követelményeket teljesítő megoldásként az alábbi vázlatos rajzban bemutatott rendszerünket javasoljuk Önnek alkalmazásra. Az ábra a képre kattintva jobban láthatóan, önálló ablakban nyílik meg!


e-Patronus jelzőrendszerben

A javasolt megoldásunk legfontosabb jellemzője:

- Automatikus működés, vagyis nem igényel állandó, személyek által ellátott diszpécser szolgálatot, ezáltal költséghatékonyan üzemeltethető!

- Közvetlen és gyors segélyhívás!

- Teljesíti az előírt nyilvántartási és dokumentálási követelményeket, melyekből az igények szerint és alkalmanként különböző riportok készíthetők!

- A jelzésen kívül biztosítja a kétirányú és közvetlen hangkommunikációt!Az e-PATRONUS® készüléket gondozással, otthonápolással, idős emberek felügyeletével foglalkozó szervezetek részére különleges kedvezményekkel szállítjuk!

KÉRJÜK HÍVJON BENNÜNKET!

A diszpécseres házi segítségnyújtással foglalkozó szervezetek részére redszerünkhöz - egyes esetekben - az üzemeltetéshez szükséges szoftvert ingyen adjuk!

KÉRJÜK HÍVJON BENNÜNKET!