e-PATRONUS® SMART


Ha Ön ügynökként, viszonteladóként vásárlói klubunk tagja kíván lenni, kérjük először regisztráljon. Klubtagsági rendszerünkről a tovább gombra kattintva olvashat bővebben. Ha részt kíván venni az e-PATRONUS® bonus vagy karitatív programjában a regisztrációt követően szíveskedjék a Klubtagsági belépési nyilatkozatot is kitölteni.
Amennyiben regisztrált látogatónk a "Belépés" gombra kattintva személyes információkhoz juthat!

tovább

Igen, döntöttem rendelek
(Kattintson a tovább jelre)

tovább

Az e-PATRONUS® SMART fontosabb műszaki jellemzői

- Hálózati adapter

Standard 230 V 50 Hz AC / 12 V /1A DC

- Frekvenciák

2G: GSM900/1800 MHz,
3G WCDMA: 900/2100 MHz UMTS

- SIM kártya
3V SIM

- GSM Antenna
50 Ω SMA

- Vezeték nélküli frekvencia
433.92 MHz

- Vezeték nélküli zónák száma
32 db (funkció szerint programozható)

- Vezeték nélkül pánik gomb hatótávolsága
30 méter szabadtéren

- Vezeték nélküli érzékelők hatótávolsága
100 méter szabadtéren

- Tartalék akkumulátor
3.7V 900mAh újratölthető Lítium akkumulátor

- Teljes értékű LCD kijelző

- Környezeti hőmérséklet
-20-+60 °C

- Páratartalom
relatív páratartalom maximum 90% (lecsapódásmentes)

- A SMART központi egység méretei:
220 mm * 170mm * 60mm

- A SMART központi egység tömege:
710 g (bázis készülék hálózati adapter nélkül)


e-PATRONUS® SMART
55.000,- Ft+ÁFA

(69.850,- Ft)Az e-PATRONUS® SMART csomag tartalma:

- báziskészülék
- akkumulátor
- hálózati adapter
- telepítő CD
- USB kábel PC-hez
- EM 60 medál vészhívó
- tépőzáras vérnyomás és
pulzusszám mérőszalag


e-PATRONUS®
Kapcsolat:
telefon:+36 20 9588 815
mail: zoombt@msn.com

További készülékekről és az árakról
ide kattintva
vagy a főoldal felső fekete sávjában a "Készülékek (árak)" mezőre kattintva tájékozódhat!


Az e-PATRONUS® SMART a BASIC készülék jelentős mértékben tovább fejlesztett változata, amely egyesíti magában a közvetlen GSM pánikriasztó, vészhívó, egészségügyi riasztó, élet és vagyonvédelmi riasztó valamint a mobil kommunikációs rendszereket.

Az e-PATRONUS® SMART készülék működtetése felhasználó barát, egyszerű, gyors és megbízható.

Az e-PATRONUS® SMART készülék használója életét biztonságosabbá, szabadabbá és jobban élvezhetővé teszi!

Az e-PATRONUS® SMART készülék fontosabb jellemzői, funkciói, üzemmódjai:

1. Az e-PATRONUS® SMART mint közvetlen, gyors, és többszörösen biztonságos segélyhívó készülék

Segélyhívás a következő módokon történhet:

a.) készülék jól látható helyen található SOS feliratú gombjának a megnyomásával,
b.) hordozható medál nyomógombjának a megnyomásával,
c.) az opcionálisan rendelhető vízálló karóraként viselhető vészhívó nyomógombjának a megnyomásával.

A segélyhívási folyamat leírása:

Ha a rászorulónak, idős embernek, gyereknek, betegnek vagy mozgáskorlátozottnak segítségre van szüksége az e-PATRONUS® SMART készülék automatikusan a beállítástól függően SMS-t/e-mailt/GPRS adatot küld az előre beállított telefonszámokra illetve címre és fel is hívja a beállított telefonszámokat, majd lehetővé teszi a kommunikációt. (maximum 10 db telefonszám!)

2. Az e-PATRONUS® SMART mint közvetlen távoli felügyeletet ellátó készülék

Az e-PATRONUS® SMART készülék mint a legmegbízhatóbb és legfigyelmesebb ápolónővér folyamatosan figyeli az egyedül otthon tartózkodó idős, beteg ember mindennapi tevékenységét és jelez ha a napi megszokott rutintól eltérést tapasztal. Ennek a funkciónak a használatához opcionálisan rendelhető mozgásérzékelő alkalmazása szükséges.

A segélyhívási folyamat leírása:

Az e-PATRONUS® SMART készülék - szemben a BASIC készülék 4 db vezeték nélküli watchdog zónájával -, a lakás akár 32 különböző területét (helyiségét) képes megfigyelni, megfigyelési helyenként 3 különböző idősávban, idősávonként akár több alkalommal is! Ezzel készülék azt biztosítja, hogy az adott megfigyelési területen a mozgási aktivitást ellenőrizhessük. Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy az otthon, egyedül élő idős ember élet tevékenységének normál napi ritmusát felkeléstől a lefekvésig ellenőrizni tudjuk, ha ugyanis nem a napi rutin szerint mozog (tesz-vesz) a lakásban a rendszer erről a tényről a beállítástól függően sms szövegben, emailben vagy GPRS adat formájában értesíti a hozzátartozókat illetve a címzetteket.

3. Az e-PATRONUS® SMART élet és vagyonvédelmi felügyeletet is képes ellátni

Az e-PATRONUS® SMART készülék támogatja akár 32 db 24 órás zóna használatát, kifejezetten a füst, gázszivárgás érzékelésére. A gáz és füst érzékelők a rendszerhez opcionálisan rendelhetők

4. Az e-PATRONUS® SMART mint időzített jelzést adó készülék

Az e-PATRONUS® SMART készüléken előre programozható napi 5 időpont, legyen az ébresztés, gyógyszer bevételi időpont vagy egyéb funkció. Minden egyes jelzési időponthoz külön állíthatók a jelzés hosszúságok és az is hogy a jelzés hányszor ismétlődjön.

5. Az e-PATRONUS® SMART gyorshívó és monitoring telefon

Az e-PATRONUS® SMART készülék normál telefonbeszélgetéshez biztosítja az egyszerű, gyors, és megbízható két-utas hangkommunikációt a hívó és a hívott közt. Csak meg kell nyomni az egyik (maximum négy szám programozható előre) Bizalmas Szám nyomógombok egyikét és a készülék automatikusan lehetővé teszi a hangkommunikációt a hozzárendelt telefonszámmal. Így a rászoruló, vagy idős ember könnyen beszélhet például hozzátartozójával. Az egyes nyomógombokra apró piktogramok rajzolhatók vagy ragaszthatók fel, megkönnyítve a hívott fél azonosítását.

Az e-PATRONUS® SMART készülék az előre felprogramozott számok részéről érkező bejövő hívásokat minden további beavatkozás, művelet nélkül kihangosítva fogadja. A idős, netán ágyban fekvő beteg emberrel kihangosított üzemmódban lehetséges beszélni anélkül, hogy neki bármit is kellene tennie.

6. Az e-PATRONUS® SMART, mint betörésjelző készülék

Az e-PATRONUS® SMART készülék a szokásos rádiós kiépítésű (vezetékezés nélküli) riasztó berendezésekkel egyenértékű betörésjelző funkciókkal is rendelkezik. Nem szükséges tehát külön riasztó berendezést felszerelni a lakás védelmére. A készülék maximum 32 zónás riasztó rendszerrel egyenértékű, rádiós mágneses ablak és ajtóérzékelők, valamint rádiós passzív infra mozgásérzékelők jelzéseinek fogadására alkalmas. A riasztás kijelzésére opcionálisan helyi sziréna rendelhető illetve Önnek vagy más családtagok számára sms illetve e-mail vagy a távfelügyelet részére GPRS adat küldéssel a távriasztást is biztosítani képes.

7. Az e-PATRONUS® SMART, mint vérnyomás és pulzusszám mérő készülék

Az e-PATRONUS® SMART csomagban tartozékként szállított tépőzáras felkari szalag segítségével ellenőrizheti az idős ember vérnyomását illetve pulzusszámát. A készüléken alsó és felső riasztási határértékeket állíthat be, melyek túllépése esetén a készülék riasztást küld az előre beprogramozott családtagok számára sms illetve e-mail vagy a távoli felügyeletnek GPRS adat formájában.

8. Az e-PATRONUS® SMART a funkcionális működése során keletkezett információkról utólag visszakereshető esemény listával rendelkezik.